Kështu e kalli fansin e saj Mihrije Braha

Mihrije Braha e ka ndaluar kohën, pasi edhe sot e kësaj dite po duket si dikur kur ishte në lule të rinisë.Këngëtarja edhe më tej është e pranishme në tregun e muzikës, duke sjell këngë e bideoklipe, por edhe duke qenë pjesë e emisionit “Odeon”.

Braha, ka profilet e saj edhe në rrjete sociale, ku poston foto të ndryshme, shpesh edhe të atilla që tek ndjekësit japin efekte të forta.

Sipas këngëtares, ky është komenti më i pa pritur që e ka marrë:“Për Zotin na kalle dhe tash më s’di a luajte ndonjëherë prej 18- vjeçareje apo je ngri aty”.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *