Nihani nuse e zonja, me tavolinën mbushur kështu i pret kunatat e saj në shtëpi

Neslihan Atagul është një emër i madh që hyri si nuse në familjen e famshme Dogulu, ku të njëtën famë si të saj kanë edhe burri i saj dhe kunati, Kadir dhe Kemal Dogulu.

Kadir dhe Neslihan u shfaqen edhe në projekte të përbashkëta filmike ku u prezantuan si dy të dashuruar duke e dëshmuar se janë një çift ideal.

Neslihan dhe Kadir janë çdo herë prezentë në mediet turke dhe shumë fotografi nga ambientet e tyre familjare publikohen edhe për publikun.
Një e tillë ku shihen e gjithë familja së bashku me vëllëzërit dhe kunatat e Kadirit, Neslihan u tregua një ‘nuse’ shumë mikëpritëse.
Me një tavolinë të mbushur me një shumëllojshmëri ushqimesh, tipike turke, ajo dhe burri i saj i ftuan të afërmit e tyre.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *