Nuk janë binjakë/ E pabesueshme, njihuni me sozitë e 19 aktorëve të famshëm (FOTO)

Aktorët e Hollivudit janë shumë të dashur për të gjithë të apasionuarit pas filmave.

Por çfarë do të mendonit po të shihnit sozitë e tyre? Fotot e mëposhtme janë vërtetë befasuese dhe nuk kemi të bëjmë me binjakë.

Keanu Reeves dhe Mack Kuhr

Arnold Schwarzenegger dhe Peter Kent

Dwayne ’The Rock’ Johnson dhe Tanoai Reed

Tom Hardy dhe Jacob Tomuri

Lynda Carter dhe Jeannie Epper

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *