Kallet atmosfera n’Kosovë Show, sezoni ri fillon me atmosferë të zjarrtë

Ka filluar sezoni i ri i emisionit n’Kosovë Show.

Mysafirja e parë ishte aktorja Leze Qena e cila së fundi shënoi sukses me hitin ‘Lulja në saksi, saksia në lule’.

Mysafirë të tjerë ishin edhe Vëllezërit Gashi për të folur për videon e tyre të re që po bën xhiron në internet.

Shpëtim Haj nga Gjilani dhe Adonisi, një shqiptar i lindur në Suedi janë të ftuarit e tjerë.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *