Sa bukur vallëzojnë Mihrija e Naimi (VIDEO)

Mihrije Braha dhe Naim Abazi janë çifti më i lumtur në estradë.
Ata në çdo paraqitje dëshmojnë që kanë raporte të mira me njëri tjetrin, shkruan “Kosovarja”.

Të shfaqur gjithmonë në vende të ndryshme, dyshja për ndjekësit e tyre publikojnë momente të ndryshme nga jeta e përditshme.
Se sa bukur vallëzojnë, mund ta shihni këtë video që shfaqen nga dasma çifti I njohur. /Kosovarja/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *