“Baxhanakët” e Martinit e çartin Mixhën Bibë, ai i kërcënon (Video)

“Ministria e Shyhretit” këtë javë shfaqi episodin e 7-të.

Simoni (Martini) dhe Flutura (Manikja) kësaj rradhe ishin në rolin e një çifti të martuar që jëtojnë në Diasporë, por që kishin ardhur për vizitë në Kosovë.

Të ftuar ishin grupi muzikor “Pro Band”, të cilët luajtën rolin e “baxhanakëve” të Martinit.

Mixha Bibë, i cili ishte në rolin e vëllaut të Martinit, si gjithmonë u mundua ta mashtrojë atë.

Ai poashtu u nervozua me “baxhanakët” e Martinit, duke i sulmuar ata.

Për më shumë ndiqni emisionin:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *