Mixha Bibë përsëri mashtron vëllaun, ja çfarë i bën (Video)

Simoni (Martini) dhe Flutura (Manikja) kësaj rradhe ishin në rolin e një çifti të martuar që jëtojnë në Diasporë, por që kishin ardhur për vizitë në Kosovë.

Në shtëpi ju vjen për vizitë vëllau i Martinit, Mixha Bibë, i cili si gjithmonë do të mundohet ta mashtrojë Martinin.

Pjesë e emisionit ishin edhe grupi muzikor “Pro Band”.

“Ministria e Shyhretit” transmetohet çdo të enjte, nga ora 20:30 në First Channel dhe në kanalin zyrtar në YouTube:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *