Ja çka thotë për Feron, 20-vjeçari “plak” nga Podujeva

Yll Raçi nga Podujeva është vetëm 20 vjeç por stili i tij I veshjes ka bërë që ai tashmë të njihet nga e gjithë Kosova.
Ylli ka zgjedhur një menyrë mjaft interesante të jetesës dhe kjo ka tërhequr vëmendjen e të gjithëve.

20-vjeçari I cili thotë se nuk I pëlqen emri tij por do të deshironte të quhej Shaban, ka komentuar pak edhe për një bashkëmoshatar të tij I cili bën një stil tjetër të jetësës dhe është këngëtar, shkruan Magazina.al

Ylli në emisionin “Natën me Fatmir Spahiun”, është pyetur edhe për reperin Fero, i cili në dallim prej tij është një stil krejt ndryshe, e për të ajo çfarë bën reperi nuk i takon traditës shqiptare.

Ja çka thotë Ylli për Feron:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *