Arta Elezaj me Range Rover 80 mijë euro: Parkon në mes të rrugës para policisë

Modelja e shumë përfolur Arta Elezaj, është parë në mës të Prishtinës, në një nga lagjet më të frekuentuara, duke parkuar në vend jo të lejuar për parkim.

Ajo teksa ishte drejtuar për në agjesionin e udhëtimeve, parkoi veturën e saj super luksoze, veturë kjo që kap çmimin 80 mijë euro, u kap nga kamerat duke parkuar në vend ku nuk është i lejuar parkimi për gjatë gjithë kohës që ishte brenda në agjension. Përveç kësaj, policia ishte prezente aty dhe nuk reagoi në asnjë moment.

Arta nga aty doli me dy bileta në duar dhe duket se ajo shumë shpejtë do të udhëtoj për një vend tjetër të botës, shkruan Gazeta Metro.

Ndryshe, sipas shpekulimeve të fundit thuhet se ajo është në lidhje me njërin nga biznesmenet më me emër në Kosovë.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *