Theu rekordet e shikueshmërisë, rikthehet në televizionin shqiptar “Sulejmani i madhërishëm”

Nga nga telenovelat më të njohura turke dhe më të dashura për shqiptarët ka qenë padyshim “Sulejmani i madhërishëm”.
Së fundmi, është bërë e ditur se ky serial do të rikthehet në televizionin shqiptar. TV Klan ka njoftuar përmes një promoje se do ta rikthejë këtë serial në televizion.

“Sulejmani i madhërishëm” është një nga serialët turk më të suksesshëm, i cili është transmetuar në më shumë se 75 vende të botës.

Në qendër të këtij seriali, është sundimi i Sulltanit Sulejman për 46 vite dhe dashuria që ai ka pasur për Hyrremin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *