A është shtatëzënë Besiana Behluli, kjo pamje na ngitë dilema

Vajzave të këngëtares Shkurte Fejza po u ec mirë edhe karriera edhe jeta private.
Nga nëna e trashëguan talentin dhe fituan famë, e tani po qëndrojnë mirë në këmbët e veta.

Kur jemi te Besiana, kujtojmë se ajo është e martuar dhe kohë pas kohe shfaqet me bashkëshortin në imazhe të ndryshme, shkruan Kosovarja.
Ajo gëzon jetë të lumtur dhe përherë e tregon këtë gjë. Por a ka menduar Besiana të bëhet nënë? Dyshimet për shtatëzëni veçse kanë nisur, e kjo pas shtimit në peshë të këngëtares.

Në imazhet e fundit ajo duket më e plotë dhe më e bukur. Se a është e vërtetë një pretendim i tillë, mbetët të shihet!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *