Besoni ose jo, kështu dukeshin para disa viteve Luana dhe Marina Vjollca

Marina Vjollca dhe Luana Vjollca janë dy motrat qe sa herë publikojnë foto në rrejtet e tyre sociale, lënë pa koment fansat e tyre.
Ato, gjithnjë shfaqen të grimuara, të veshura me rroba të markave të njohura e me trup tejet seksi.

Mirëpo, motrat Vjollca nuk kanë qenë kaq të bukura vite më parë. Në një video të Portokallisë, shfaqen Luana dhe Marina në njërën episodë ku lënë shumë për të dëshiruar.
Madje, ato mezi njihen nëse krahasojmë me pamjen e tanishme.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *