Meda i shkruan Gilit: Shumë fort po dokesh

Të dy njihen si këngëtarët të njohur në skenën muzikore, shkruan “Kosovarja”.

Meda dhe Gili përveç profesionit që kanë të njejtë, atyre nuk u mungojnë as kontaktet shoqërore.

Këtë e dëshmon edhe vet Meda përmes një komenti që ja ka hedhur Gilit në një foto të saj ku ia shkruan “Shumë fort po dokesh”.

Ajo me të vërtetë duket mjaft bukur por Meda nuk nguroi aspak të ia shpreh haptazi në publik.

Si do të reagoj Luljeta, gruaja e Medës, për këtë veprim të tij, sigurisht që do të xhelozoj tej mase..

Për më shumë, shihni komentin e tij./Kosovarja/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *