Ribashkimi i Lirimit e vajzës me Lulen, do të ‘shpërtheni’ në lot nga këto pamje

Lirimi dhe Lulja janë ҫifti më i njohur shqiptar në Instagram.
Ata kanë shumë ndjekës, nga të cilët kanë pasur shumë fjalë të mira, por edhe kritika, shkruan ORAinfo.

Por, së fundmi ata po kalojnë momente shumë të vështira, Lulja po përballet me një sëmundje.
Lulja u kthye në shtëpi, e momenti i bashkimit të familjes ishte mjaftë emocionues./ORAinfo/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *