Elvana Gjata do të përfaqësojë një shtet tjetër në Eurovizion?

Ndonëse nuk mundi të fitonte Festivalin e 58 në RTSH, një lajm qarkullon në rrjetet sociale për Elvana Gjatën.

Publiku vijoi të mos fshihte zhgënjimin pasi Arilena do të përfaqësojë Shqipërinë në Eurosong, ndërsa zhurma në rrjetet sociale, duket se po na zbulon një plan të ri.

Duke qenë një shtet shumë i vogël San Marino shpesh merr artistë nga shtete të tjera për të përfaqësuar vendin në Eurovizion, dhe këtë vit në Twitter po lakohet shumë emri i Elvana Gjatës.

Nuk dihet nëse ka një ftesë zyrtare për Elvanën, apo është gjithçka një thashethem në rrjetet sociale.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *