Mixha Bibë shkon të kërkojë nuse për djalin tek Fikreti, ja si ia “punojnë” (Video)

“Ministria e Shyhretit”, emision i cili shfaqet çdo të enjte nga ora 20:30 në First Channel, edhe këtë javë sjell rrethana të reja.

Djali i Mixhës Bibë, Simoni kërkon nuse vajzën e një gjakovari. Mixha Bibë shkon që të kërkojë dorën e vajzës tek prindërit e saj Fikreti (Simoni) dhe Zigjoni (Flutura).

Mirëpo Biba kthehet duarthatë, pa nuse dhe pa para.

Për më shumë ndiqni episodin e gjashtë të “Ministrisë së Shyhretit”:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *