Lansohet trajleri i ri i “Fast and Furious 9”

Ky film ka gjithçka, përfshirë Helen Mirren, veturë me motorë rakete, avion me magnet si dhe John Cenan.

“Fast and Furious” ka qenë shumë çka gjatë afër 20 viteve të historisë së tij, por një gjë nuk është ndryshuar asnjëherë, dashuria për veturat.

F9 trajleri zbulon “çmenduritë” e tyre, duke filluar nga një veturë Ponatiac Fiero i cili ka një motorë rakete të montuar në të si dhe një aeroplan magnet.

Ky film shfaq Vin Dieselin, Dominic Toretton duke garuar me vëllai i tij Jakobin, rolin e të cilit e luan John Cena, i cili duket se është një ekspert i vozitjes së veturave, hajn i suksesshëm e një vr’asës.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *