Magjistari 9 vjeçar e zhdukë Shpëtim Deskun në emision live (Video)

Këtë javë nKosovë Show mysafir ishte Berat Buzhala, nga këndi i tij prej analisti dhe gazetari njëherësh edhe me kritika ndaj qeverisjes në Kosovë.
Ndër të tjera Buzhala tregoj për kthesën që bëri karshi Vetëvendosjes dhe insistimit të tij hapur për një koalicion me LDK’në.

Mysafir tjetër ishte edhe Halim Berisha, imitues i Presidenti të Kosovës, Hashim Thaçi.
Përveç këtyre ishte një mysafir jo fort i zakonshëm, një djalosh 9 vjeçar nga Peja ku me truqet e tija i ka mahnitur shikuesit.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *