Mes Iuksit të fr’ikshëm, jeta si SHElK e djaIit të Armando Dukës

Kelit Duka është djali i vetëm i Armand Dukës, presidentit të Federatës Shqiptare të Futbollit.
Siç duket edhe nga fotot që ai poston në rrjetet sociale, jeta e Kleitit është e ngjashme me atë të një sheiku.

Mes tymit të shishave, makinave luksoze dhe mjeteve të shtrenjta, ai bën një jetë që shumëkush prej të rinjve shqiptarë do të donte ta jetonte.

Netë të ç mendura dhe i zh ytur në luks, padyshim që i riu Duka është shumë i Iakmuar edhe prej vajzave në Instagram.
19-vjeçari shihet në shoqërinë e bukurosheve të ndryshme dhe nuk dihet aktualisht nëse është në një Iidhje dashurie.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *