Motra e bën ‘horë’ Lulen, ia publikon këtë foto

Lule Mustafa është këngëtarja e njohur kosovare.
Ajo është motra më e vogla e Motrave Mustafa, përcjell ORAinfo.
Para pak maujve ajo është fejuar dhe ka bërë një festë madhështore.

Sot, ajo ka shkuar në Brezovicë me motrën.
E ajo ka publikuar në foto në të cilën Lulja shihet e parregulluar dhe jo ashtu si jemi mësuar ta shohim.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *