Nëse do ishe burrë çka do të të dallonte, Mihrije Braha ka përgjigjen epike (VIDEO)

25 pyetjeve të PRIVE, këtë të shtunë iu përgjigj Mihrije Braha.
Foli shumë për jetën e saj dhe zgjedhjet që ka bërë sa i përket karrierës së saj.

Momenti kur ajo përgjigjet në pyetjen “Nëse do ishe burrë, çka do të të dallonte?” bën që edhe intervistuesi t’ia plasë të qeshurës.
Ndiqni në videon e mëposhtme.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *