Rimerr mbiemrin Sejdiu dhe nis të jetojë në shtëpinë e prindërve, historia e ndarjes së Tunës nga Patris Berisha pas 3 vitesh martesë

Tuna Sejdiu dhe Patris Berisha, jo rrallëherë kanë qenë në kopertinat e mediave rozë.
Tani, me veprimin e bërë së fundmi, këngëtarja ka ringjallur sërish këta zëra.

Dimë se deri vonë, Tuna në biografinë e saj kishte shtuar mbiemrin e burrit, Altuna (Sejdi) Berisha, ndërsa tani shohim që ajo rikthyer mbiemrin e saj të vajzërisë artistik në “Instagram”. Ndërkohë kanë filluar të qarkullojnë thashethemet që tregojnë se ç’po ndodh me jetën e Tunës,dhe ja arsyeja e ndarjes, kete e tregoj vet ajo.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *