Ky vogëlushi në foto, sot është një nga reperët më të famshëm

Vogëlushi që shihni në foto u rrit për tu bërë më pas një reper.U rrit në qytetin e Ferizajt e që i vogël shprehi një interes të veçantë në muzikën hip hop dhe rap.
U prezantua në publik para tetë vitesh më projektin e parë zyrtar, “Ajo”, videoklipi i së cilës u realizua në një buxhet të vogël.

Më pas karrierën e tij e vazhdoi në krah me të vëllaun gjithashtu reper, duke sjellur hite të njëpasnjëshme.Bëhet fjalë për Getinjon, i cili së fundmi ka hapur arkivat e fotove të fëmijërisë, duke i ndarë ato në llogarinë e tij në Instagram.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *