220 mijë euro stoli, si u mbulua në diamante Alketa Vejsiu për Sanremo

Alketa Vejsiu me kalimin e viteve duket se po zbukurohet më shumë.Mbrëmjen e djeshme ajo prezantoi në Sanremo dhe e ndau publikun në dy grupe, ata që e vlerësuan dhe ata që e kritikuan.Por a e dini sa kanë kushtuar vetëm bizhuteritë që moderatorja ka vënë?

Varesja 88,000€
Byzylyku – 25,000€
Vathët – 85,000€
Unaza – 22,500€

Nëse bëjmë një përllogaritje të thjeshtë, të gjitha stolitë e Alketës kapin shifrën prej 220,500 Euro.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *