Ky ishte burri dhe djali i Nexhmije Pagarushës

Ikonë e muzikës shqipe, bilbil, e pa zëvendësueshme…Asnjë këngëtares nuk i janë dhënë më shumë epitete madhështore sesa Nexhmije Pagarushes.

Por, Nexhmija nuk do të ishte ajo që u bë e kjo që është pa mbështetjen e jashtëzakonshme të bashkëshortit, Rexho Mulliqit që është një nga gjenitë e muzikës shqipe.

“Kosovarja” sjellë foto nga e shkuara e këngëtares, ku ajo shihet bashkë me të shoqin dhe të birin e vetëm, Leonardin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *