VIDEO/ SHlKONl vilën Iuksoze të Bes Kallakut dhe Xhensilës, do të MBETENl pa fjaIë

“Për drekë me mua” ne “E Diela Shqiptare”, është një nga ato programe ku përpos gatimit mësohen edhe shumë të panjohura mbi personazhet publikë.

Së fundmi pjesë e një prej puntatave ka qënë Bes Kallaku. Aktori i humorit kishte zgjedhur t’i ftonte miqtë e tij VIP në shtëpinë që ai dhe Xhensila kanë në një kompleks turistik në Gjirin e Lalëzit.

Një zgjedhje kjo mjaft e zgjuar duke iu përshtatur dhe menysë që ai kishte përzgjedhur të gatuante ku baza ishte peshku. Duket se kjo vilë e ti ishte tepër Iuksoze.

Ngjyra dominuese në shtëpinë e Besit dhe Xhensilës, si brenda dhe jashtë saj, ishte e bardha.

Gjatë emisionit Besi tha se tani që po shtoher familja e tij, do kalojnë më shumë kohë në këtë shtëpi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *