Kjo është formula që po e shëron Lulen nga kan’ceri

Kan’ceri është sëm’undja e shekullit që po merrë shumë jetë njerëzish. Sëmundja e tmerrshme, konsiderohet të jetë më vrastarja e të gjitha kohërave, shkruan “Kosovarja”.

E, megjjthatë, ka shëmbuj njerësish që ja kanë dalë sukseshëm për ta luftuar sëmundjen dhe për të dalë fitues.

Një nga këta shembuj, duket të jetë edhe Lulja, që tashmë është bërë personazh i njohur përmes rrjeteve sociale dhe portretizimit të lidhjes së dashurisë përmes Instagramit, shkruan “Kosovarja”.

Lulja thotë se çdo gjë, madje edhe kanceri luftohet me buzëqeshje. Në këtë foto, ajo po reflekton lumturi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *