Këtë video do të dëshironte ta zhd’ukte Aferdita Dreshaj

Vite me parë modelja shqiptare Aferdita Dreshaj kishte qenë në lidhje me këngëtarin Shpat Kasapi.
Lidhja e tyre ishte shumë e përfolur pasi që Shpat Kasapi në atë kohë ishte një nga këngëtaret më të kërkuar në trojet shqiptare, shkruan Albanienshow.

Një video të cilën e ka publikuar portali AlbanianShow në Instagram, shihet Aferdita Dreshaj edhe Shpat Kasapi, kur kanë qenë të ftuar në emisionin ‘Valamalashow’.
Në këtë video është e veshur me një stil të çuditshëm dhe është pa ndërhyrje kirurgjike.

Shiheni më poshtë.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *