Elvana Gjata provon eksperiencën më të çm endur në jetën e saj (Video)

Këngëtarja shumë e suksesshme dhe shumë e pëlqyer nga publiku, Elvana Gjata prej disa ditësh ndodhet në Islandë, ku po punon për këngën e re.

Sot në Islandë, Elvana ka provuar një nga eksperiencat më të çmendura duke i dhënë një motorri në mes të borës dhe të ftohtit të acartë. Eksperiencën këngëtarja e ka filmuar duke e publikuar më pas në Instagram.
“Kjo është një nga eksperiencat e mia më të çme ndura që kam bërë ndonjëherë”, shpreh Elvana dhe me humor shton se po vd es për bukë.

View this post on Instagram

🥶

A post shared by Elvana Gjata (@elvanagjataaaa) on

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *