Mes fituesve të Oscars paska qenë edhe një grua me origjinë shqiptare

Ndarja e çmimeve ‘Oscars’ ashtu si për vit edhe këtë vit mori një vëmendje të madhe. Por mes fituesve paska qenë edhe një grua me origjinë shqiptare.

Emri i saj është Liria Pristine dhe ka dizenjuar veshjet e filmit “Little Women”, i cili fitoi si filmi me kostumografinë më e mirë.

Ajo ka lindur dhe është rritur në Angli, por është me orgjinë shqiptare si u tha dhe më lart.

Liria ka studiuar për modë dhe është një ndër më të mirat në punën e saj. Lajmin e ka dhënë i ati i saj, Fred Pristine Evans:

Dizajnet e vajzës sime ndihmuan ekipin e saj të fitojë Oskar.’’
Liria jeton në në Londër, por është bërë e njohur edhe në SHBA dhe tani do të jetë bërë akoma dhe më e njohur. E si përfundim mund të thuhet se emrit të shqiptarëve me famë në gjithë botën u shtua edhe një tjetër.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *