Gruan e ka këngëtare të njohur, por ja me çka merret burri i Remzie Osmanit

Këngëtarja e njohur e muzikës popullore Remzie Osmani është një ndër këngëtaret më të pëlqyera të estradës.
Ndonëse jemi mësuar që ta shohim në videoklipe, emisione, koncerte e intervista të shumta mirëpo shumë pak kemi parë nga jeta e saj private të cilën ajo mundohet që ta mbajë larg mediave.
Në angazhimet e saj të shumta si brenda ashtu dhe jashtë vendit, ajo gjithmonë shoqërohet nga bashkëshorti i saj, Halil Hamzaj.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *