HABlT Elvana Gjata, na prezanton me të DASHURlN e ri por ndodh e PAPRlTURA!

Elvana Gjata i dha fund fejesës së saj me biznesmenin Ervin Matën, ky i fundit që u përfshi në një ate ntat në zonen e ish-bllokut. Kjo ishte arsyeja që Elvana e ndau.

Mirë po Elvana ose nga inati apo nga haIIi ajo na prezanton me të dashurin e saj të ri. Sipas një lajmi që po përhapet me shpejtësi ka qenë një foto e postuar nga këngëtarja e cila e fshirë në kohë rekord.

I dashuri i ri i saj mendohet të jetë Valdrin Sahiti.Ja cfare shkruan :

“Ne nuk e dimë se çfarë raporti mund të ketë Elvana me Valdrinin, por dyshimet të çojnë përtej shoqërisë. E themi këtë sepse nga një foto e siguruar dyshohet se në profilin e Elvanës në Instagram është postuar një foto që dyshohet se është Valdrini dhe ka qëndruar për 15 sekonda në profil e më pas është fshirë.
Madje foto ka marrë edhe 17 like.”shkruan joq.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *