Fotot/ Arjola Demiri ‘mb`yt’ burrin, i hyp mbi shpinë në mes të Zvicrës dhe…

Arjola Demiri dhe Irgën Çela janë dy aktorët që luajnë çiftin në “Portokalli”, por luajnë edhe në filmin “I love Tropoja”.

Aktualisht aktorët e këtij filmi ndodhen në Zvicer ku edhe po jepet ky film për shqiptarët e Zvicrës.

E ndërsa ndodhen atje për disa ditë, ata e kalojnë më së mirë kohën e lirë. Në një nga videot e postuara në Instagram, Arjola Demiri duke mbajtur mbi shpinë Irgenin, por halli është se ai duhet t’ja kthejë, me gjithë me vështirësi ai ja del t’ja bëj një xhiro mbo shpinë

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *