PërIotet live Zef Deda pasi e pyesin:”A të respektojnë nuset e djemve” (Video)

Aktori dhe mjeshtri i madh i humorit, Zef Deda, u emocionua kur foli në lidhje me nuset e djemve të tij.

Zef Deda ishte i ftuar sot në E Diell, Top Channel, kur u pyet se si e trajtojnë nuset e djemve. Kujtojmë se njëri prej dy djemve, Juliani, është duke ndjekur rrugën e tij të humorit.
Zef Deda u përgjigj:

“Ata kujdesen për mua si aktor, që e adhurojnë ashtu si spektatori jonë simpatizant. Plus pastaj më adhurojnë si baba. Ata i kanë prindërit e tyre, por më respektojnë shumë. Dhe unë i kam si bijat e mia, i respektoj si vajza se nuk kam vajza”, u shpreh ai duke mos i mbajtur emocionet gjatë intervistës.

Zef Deda ka dy djem Julialin dhe Mario Dedën.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *