PërraIIore: DaIin pamjet brenda viIës së Eranda Libohovës

Këngëtarja shumë e njohur dhe e dashur për publikun, Eranda Libohova, ka treguar për herë të parë në emisionin “Living” shtëpinë e saj, e cila mund të themi me plot bindje se i ka lënë shikuesit gojëhapur.

Këngëtarja ka treguar për publikun ambientet e brendshme dhe stilin e arredimit të vilës, e cila kishte hapësirë të madhe dhe plot dritë.

Eranda është frymëzuar nga stili skandinav ku mbizotërojnë ngjyrat e ftohta. Megjithatë, ajo e ka thyer me ngjyrat e ngrohta të detajeve të tjera të vendosura në shtëpi.
Në foton e mëposhtme mund të shihni pamjet brenda super vilës së Eranda Libohovës.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *