‘Ke marrë KREDl për t’u bërë e famshme’,Arian Çani vë në sikIet këngëtaren

Të ftuar në “Zonë e lirë” ishin Kastro Zizo dhe Suela, dyshja që kanë sjellë së fundmi projektin muzikor “Ajo”. Suela është këngëtare e re, jeton në angli dhe punon në financë.

Gjatë intervistës Çani e pyeti Suelën se ku i ka gjetur paratë për të bërë këngën pasi siç dihet një videoklip kushton shumë.

“Ke një trashëgimi të madhe nga gjyshja e babai, ke një të dashur që të financon, apo ke marrë një kredi në bankë?”, e pyeti Çani këngëtaren.

“Jo, me kursimet e mia kam arritur që të bëjë këtë gjë dhe të financoj për ëndrrën time”, u përgjigj Suela.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *