Katy Perry aliv’anoset gjatë audicioneve të “American Idol”

Amerikan Idol do të shohë episodin e tij më dramatik, ndërsa gjykatësja Katy Perry duket se rrëzohet në tokë pas një rrjedhje të vendosur në gaz.E gjithë ekuipazhi, kasti dhe garuesit e shfaqjes së talenteve që nisi sezonin e 18 javën e kaluar duhej të evakuohej nga audicionet e tyre në Sunriver, Oregon, transmeton Indeksonline.

Katy së bashku me gjykatësit e tjerë Lionel Richie dhe Luke Bryant ndien papritur erën e në ambientet ku po mbajnë audicionet.Këngëtarja amerikane bëhet gjithnjë e më i shqetësuar ndërsa ajo thërret: “A po ndjeni erë gazi? Është goxha intensive”.Duke filluar të ndihet keq, Katy shton: “Unë kam një dhimbje koke prej tij. Oh është e keqe, është me të vërtetë e keqe”.

Së shpejti shërbimet e urgjencës nxitojnë në studio pasi ekuipazhi dhe garuesit janë evakuuar nga ndërtesa në një nxitim ndërsa alarmet e zjarrit dëgjohen të shkojnë rreth tyre.

Njëri prej garuesve, i cili është gati për audicion është lënë të mbështesë pasi ekuipazhi i kamerës është urdhëruar të largohet dhe një ambulancë arrin jashtë.Këngëtari Luke pastaj informon shikuesit në shtëpi: “Kjo nuk është shaka, me të vërtetë ka një rrjedhje të gazit”.

Ndërsa sirenat ndezin në sfond, Katy, 35, rrëzohet në mënyrë dramatike në tokë pasi deklaroi: “Nuk po ndihem mirë”.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *