Talentja Shqiptare habit jurinë dhe publikun në Itali me zërin e saj

Vanesa Krasniqi nga Vajniku i Skenderajt është kualifikuar në finalet e Italia’s Got Talent.

Vajza nga Kosova, Vanesa Krasniqi, ka befasuar të gjithë në natën e 19 shkurtit të spekaktlit të talentëve në Itali.

Ajo këndoi në piano një version të këngës ‘Shallow’ nga Lady Gaga, por në zë të ‘chipmunk’.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *