Shp’ërthen Robert Berisha: Nuk jam i Norës, jam i Tomorit

Robert Berisha e ka sqaruar njëherë e mirë, se nuk dëshiron më ta quajnë “Roberti i Norës”.

I ftuar në “Soiree” ai u shpreh se ka një background të gjerë në muzikë dhe një trashëgimi të madhe kulturore. Roberti tregoi se është diplomuar për piano dhe është djali i një kompozitori dhe nipi i një producenti të dirigjimit në Berlin të Gjermanisë.

Ai e pa të arsyeshme ta sqarojë këtë sepse shumë njerëz e njohin vetëm si bashkëshorti i Nora Istrefit.

“Unë jam pianist i diplomuar në akademi të muzikës. Djali i Tomor Berishës kompozitor, axha im është Bajram Berisha producent i dirigjimit në Berlin të Gjermanisë. Që ta dinë të gjithë se më thonë Roberti i Norës, jo, Roberti është i Tomor Berishës”.

Ndër të tjera, Roberti u sfidua nëse vërtet mund të këndonte këngën e fundit të ish-bashkëshortes së tij “Anna”.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *