Brenda shtëpisë moderne të John Legend dhe Chrissy Teigen

Chrissy Teigen, kur ka kohë të lirë dhe nuk merret me postimet në Tëitter, freskon Instagram-in me foto të shtëpisë.Chrissy na mirëpret virtualisht ndaj mund ta adhuroni.Për më tepër ndini fotogalerinë e mëposhtme.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *