“Iku dora”/ U tërhoq fort nga fansi gjatë performancës, Elvana Gjata rre zikon të bjerë nga skena (Video)

Fansi i tërheq fort dorën gjatë performancës, Elvana Gjata rrezikon të bjerë nga skena.

Këngëtarja, Elvana Gjata, ka performuar mbrëmjen e djeshme në Bruksel. Gjatë performancës së saj, këngëtarja ka elektrizuar publikun, i cili ka kënduar bashkë me të.

Ndërkohë që Elvana përshëndeste me dorë që nga skena fansat, i ka ndodhur një incident. Një ndër fansat e ka kapur nga dora dhe e ka tërhequr fort, duke bërë që këngëtarja për pak të rrëzohej në mes të turmës.

Megjithatë ajo ka arritur ta lirojë dorën dhe ka vazhduar normalisht me performancën e saj.

Vetë Elvana ka ndarë në Instastory videon nga ky moment dhe shkruan me shaka: “Iku dora”.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *