Klubi në Dubai që mysafirëve iu ofron shoqëri me Arta Nitajn

Është komentuar gjatë në media për modelet shqiptare që po bëjnë jetë super luksoze e që shtëpi e dytë për shumë prej tyre është bërë Dubai.
Në mesin e tyre edhe Arta Nitaj e cila pjesën më të madhe të kohës po e kalon atje, e madje po vazhdon të shijoj ditët e nxehta të këtij vendi.

Por, si qëndron e vërteta?

Është agjensioni i marketingut “The List DXB” ai i cili ofron modele në një nga klubet super luksoze në Dubai, e të cilat janë shoqëruese gjatë mbrëmjes me mysafirë.
“Billionaire Mansion” është klubi në të cilin punon edhe vet modelja Arta Nitaj, e kjo gjë figuron edhe në faqen zyrtare të tyre
Madje në këtë klub ofrohen edhe performanca të ndryshme, si dhe ato nga këngëtarë të famshëm, duke qenë se është një nga klubet më me nam në Dubai.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *