Botox e fillera: Ja ndërhyrjet që i bëri Ish- Presidentja Atifete Jahjaga

Do të mbahet në mend gjithmonë si Presidentja e parë e Kosovës, madje edhe si Presidentja e parë femër në rajon dhe kjo nuk është aspak gjë e vogël, shkruan “Kosovarja”.
Megjjthatë, Atifete Jahjaga, ish zyrtarja e lartë e policisë që erdhi në krye të shtetit, do të kujtohet edhe për një mori gjërash, ndër tjerash edhe për gafet në intervista e deklarata.

Pas përfundimit të mandatit, ish Presidentja ka vazhduar me aktivitete të ndryshme, kryesisht në mbrojtje të të drejtave të grave.
Siç dihet, Atifete Jahjaga është ndarë nga i shoqi dhe që nga ajo kohë ka nisur etapa e ndryshimit të aparencës. Është dobësuar dhe ka bërë disa mbushje në fytyrë, shkruan “Kosovarja”.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *