Djaloshi me zërin e mrekullueshëm, lë pa fjalë në audicionin(Video)

Sonte ka filluar sezoni më i ri i “Përrallë me Tupan”, nën udhëheqjen e showmen-it Valon Maloku – ValaMala.
Të ftuar ishin humoristët e mirënjohur, Sevdai Radogoshi – Qumili dhe Rasim Thaqi – Cima.

Ditë më parë, është mbajtur audicioni për aktorë dhe këngëtarë të rinjë në “Përrallë me Tupan”, ku janë paraqitur shumë të rinj që kanë shfaqur talentet e tyre.
Albion Krasniqi është djaloshi i vogël që mahniti jurinë me zërin e tij.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *