Çifti nis jetën në një shtëpi të re, gruaja çohet në mes të natës duke qarë

Disa gjëra, në jetën normale, ne besojmë se nuk ekzistojnë dhe se ato mund të ndodhin vetëm në filma, por në realitet ato ndodhin me të vërtetë.
Rreth një muaj më parë, Katie Holley nga Florida duhej të jetonte në një skenë horror dhe tani ajo vendosi t’i tregonte të gjithëve se çfarë kishte kaluar.

Ajo dhe bashkëshorti i saj kishin shkuar në shtëpinë e re dhe kishin kohë që diskutonin që ta dezinfektonin, për ta çliruar shtëpinë nga parazitet.

Një mëngjes, Katie u zgjua dhe filloi të ndjejë një ndjesi të çuditshme në veshin e saj,. Pra, gruaja shkoi drejt në banjo, mori një kunjë pambuku dhe e vuri në veshin e saj, por kur ajo e nxori atë, mbeti vërtet e tronditur.

Ai i tha revistës “The Self”: “Ishte sikur dikush të kishte vënë një copë akulli në veshin tim të majtë, por ishte diçka shumë më e keqe, Kur tërhoqa tamponën e pambukut, ishin dy copa ngjyrë kafe ngjyrë në majë. Sekonda më vonë ajo e kuptoi se ato kishin dy këmbët, këmbët që mund t’i përkasin vetëm një insekti që rritet në Florida, që ishte future në kanalin e veshit tim!”.

Pra, Katie dhe burri i saj vendosën të shkojnë te mjeku i familjes, i cili hodhi një lëng në veshin e gruas që vrau insektin.

Në fund, mjeku pastroi veshin dhe i dha gruas antibiotikë dhe më pas e dërgoi në shtëpi. Problemi erdhi nëntë ditë më vonë, kur Katie kishte ende dhimbje dhe bezdi nga ai vesh.

Kështu ajo u kthye te mjeku i saj, i cili vendosi për ta dërguar atë në një specialist, vajza tha: “Kur isha ulur në atë karrige elegante në zyrën e tij më vonë atë ditë, ky mjek vendosi një mikroskop në veshin tim. Ai nuk tha shumë, por konfirmoi se kishte ende diçka brenda. Duke përdorur një instrument që dukej si një gërshërë shumë e madhe, ai nxorri komplet insektin jashtë. Unë u trondita!”.

Mjeku i tha se atë ditë ishte hera e dytë që po hiqte një insekt nga veshi i një personi.Çfarë historie e pabesueshme, këto gjëra zakonisht ndodhin vetëm në filma.

Së fundi, Katie e thirri urgjent kompaninë e dezinfektimit dhe që nga ajo ditë, ajo gjithmonë fle me tamponë në veshë. Për fat të mirë, nuk ishte asgjë serioze dhe pati një fund të lumtur kjo histori!