Pltoni i ka’fsh0n mikrofonin gazetares, Kameramani filmon momentet E Frlkës

Një piton tërhoqi vëmendjen në një shfaqje në Australi kur më shumë se një herë u përpoq të kafshonte mikrofonin, ndërsa gazetarja po regjistronte mesazhin e saj ku bënte apel që t’i linin të qetë gjarpërinjtë.

Gazetarja e Nine Network Sarah Caëte po raportonte ndërsa kishte në shpatullën e saj gjarprin i cili në një moment donte të kafshonte mikrofonin.

“U frikësova shumë pasi kasha frikë mos do të kafshonte dorën time, ndërsa kameramani dhe kujdestari i gjarprit dukeshin tepër të qetë dhe u dukej qesharake ajo situatë”

Pasi u qetësova arrita të bëja filmimet që duheshin për kronikën dhe menjehërë u kërkova që të largonin gjarprin.