Droni filmon momentet e fri’kshme kur peshkaqeni su’lmon peshkarexhën

Një eksperiencë të hidhur kanë kaluar një grup miqsh në ujrat e Flordas në SHBA.

Ata kishin dalë për të peshkuar me nje mjet rreth 9 metra të gjatë kur e gjetën veten mes sulmit të një peshkaqeni.

Ai afrohet duke ardhur rreth varkës, e më pas tenton të shkatërrojë motorët e saj.

E gjithë skena është filmuar nga një dron.

Kjo zonë është e njohur për numrin e madh të peshkaqenëve dhe rrezikun për njerëzit./a.m./noa.al/