Njihuni me AVlONlN personaI të VLADlMlR PUTlN (FOTO)

Fotot e mëposhtme tregojnë avioni personaI të VIadimir Putin, Ilyushin.

Ai ka kushtuar 500 milionë dollarë dhe është ekuivalenti i ‘Air Force One’ të Donald Trump.

Avioni luksoz ka një dhomë takimesh, një dhomë të plotë gjumi, palestër dhe një bar, tualet të artë dhe krevat mbretëror.

Fotot janë publikuar pas një udhëtimi që një adoIeshent rus ka bërë në të.

Arslan Kaikulov, 15 vjeç, është ndër të paktë njerëz që pati mundësinë ta shohë këtë avion, pasi v uan nga një së;mundje e rrallë dhe Putin ka vendosur t’i bëjë një “nder”, në shenjë sensibilizimi me së mundjen e tij.

15-vjeçari v;uan nga një s ëmundje, e cila bën që t’i rriten tu;more të shumta në t rup. Ai është i vetmi në Rusi, që ka këtë së;mundje të rraIIë.