Foshnja E Sapolindur Qan Në Spital, Infermieret Lyejnë Thonjtë

Dy infermiere lyejnë thonjtë e tyre, duke injoruar thirrjet e një foshnje që qan në një spital në Itali.

Videoja u regjistrua nga nëna e foshnjes 3 muajshe në Repartin Pediatrik të Spitalit, Nola në Napoli dhe u shpërnda në rrjetet sociale nga një anëtar i Komisionit të Shëndetësisë në Campania, Francesco Emilio Borrelli.

“Ne i dërguam një njoftim autoritetit kompetent lokal shëndetësor,”-tha Borrelli, duke kërkuar që të hapet një hetim i brendshëm për të theksuar çdo përgjegjësi disiplinore lidhur me këtë incident. “Nëse rezultati i hetimit të brendshëm nxjerr në pah çdo lloj neglizhencë, ne do të kërkojmë vendosjen e sanksioneve shembullore disiplinore.”

Ciro Carbone, president i Urdhrit të Profesioneve të Infermierisë në Napoli, gjithashtu foli për këtë çështje.

“Ne do të presim për përfundimin e hetimeve të brendshme që tashmë kanë filluar,”-komentoi Carbone. “Pastaj, nëse konfirmohet se anëtarët e Urdhrit të Napolit të Infermierëve bëhen protagonistë të sjelljeve të tilla serioze dhe duke dë mt uar emrin e mirë të profesionit dhe parimet e tij deontologjike, ne do të marrim të gjitha masat disiplinore të parashikuara “.