Kur Vinçi “Humb” Ekuilibrin

Një vinç i lëvizshëm është r rëzuar dhe ng ulitur në çatinë e një shtëpi në Anglie.

Krahu i automjetit u n gulit në një pronë me vlerë rreth 900 mijë dollarë në rrugën Horace.

Vinçi kishte ulur materialet e ndërtimit mbi pronën, kur u p ërplas, njoftoi Shërbimi i Zjarrfikësve në Essex.

Shoferi i saj ishte b llokuar brenda në kabinë dhe duhej të shp ëtohej nga dikush. Fatmirësisht nuk janë raportuar të l ëndu ar.

Firma nuk ka pranuar të komentojë në lidhje me ngjarjen.

Një dëshmitar i ngjarjes tha: “Dyert ishin duke u ngritur dhe vinçi po rrëzohej pasi krahu kishte hyrë në cati. Kjo është një fa tke qësi dhe duhet të jetë shumë shq et ësuese. Do të prisja që të tr o nditej”.